Προσοχή!!! Η ιστοσελίδα αυτή και η εταιρία CasaModa style δεν είναι πραγματική. Κατασκευάστηκε για σκοπούς επίδειξης και εκπαίδευσής. Μπορείτε να κάνετε όλες τις κινήσεις σαν να ήταν πραγματική ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με προϊόντα , πρόσωπα, εταιρίες η καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

Μπορω να αγοράσω απο το καταστημα;

Βεβαιως τα πληρη στοιχεία μας καθω και το ωράριο μας θα τα βρειτε στην σελίδα επικοινωνία. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμασετε και να αγορασετε οποιαδήποτε προιόν σας ενδιαφέρει.

Σε ποσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες παραδίδονται με την Courier Γενική ταχυδρομική. Ο μέσος όρος παράδοσής σε όλη την Ελλάδα είναι 2-3 ημέρες.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή και ολοκλήρωση της στο d12.testasoft.eu θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@testasoft.eu ή τηλεφωνικά στο (+30) 210666666

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Στην περίπτωση που κάποιο από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω εμπορεύματος ή την αντικατάσταση του με άλλο εμπόρευμα που επιθυμείτε. Τα υπόλοιπα εμπορεύματα της παραγγελίας σας μπορούν να αποσταλούν κανονικά.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών χωρίς προειδοποίηση, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www………. ή/και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, για οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή προσθήκη πραγματοποιείται.

×
×

Cart